MIKZ voor Villa Pardoes

MIKZ Kinderopvang
van totaal € 3.000 (108%)

Info

De kinderen van Mikz Kinderopvang zetten zich al enkele jaren in tijdens de Villa Pardoes Week. Ook dit jaar zullen jong en oud, samen met de medewerkers, acties opzetten voor dit goede doel.

Mikz Kinderopvang heeft locaties in heel regio De Langstraat waar we kinderen opvangen van 0-12 jaar. Op vele locaties zal een actie worden gehouden om de gezinnen een prachtige week in Villa Pardoes te laten beleven.

De kinderen van Mikz Kinderopvang zetten zich in voor de kinderen van Villa Pardoes.

Er zijn  hele leuke, lekkere en handig acties bedacht:

High Tea

In alle rust en onder het genot van een kopje thee en zelf gebakken koekje je kinderen ophalen. Dat is precies wat we verzorgen voor onze ouders tijdens de Villa Pardoes Week. De kinderen hebben de koekjes gebakken. De speciale Villa Pardoes Thee wordt verzorgd door Art of Tea. Ook thuis genieten van de heerlijke thee en koekjes? Koop dan een pakketje met Villa Pardoes Thee en heerlijke koekjes.

Auto’s of fietsen wassen

Hoe handig, terwijl je je kind komt halen wordt je auto of fiets gewoon gewassen. Weer helemaal blinkend naar huis!

Sponsorloop

Tijd om te rennen voor het goede doel! De kinderen rennen zoveel mogelijk rondjes om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kinderen van Villa Pardoes.

 Andere acties

We zitten boordevol creatieve ideeën en dat zie je wel terug aan onze acties. Meerdere locaties hebben unieke acties bedacht om geld in te zamelen. Denk aan lege flessen inzamelen, koekjes bakken, armbandjes maken, etc. Ook zullen er kunstenaars opstaan tijdens de Tekenfund actie.

Tekenfund

Wij maken onze eigen kunstwerken! De kinderen hebben prachtige tekeningen gemaakt die worden gedrukt op leuke artikelen, zoals mokken, placemats, broodtrommels, etc. In de eigen webshop zijn deze te bestellen.

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
09-10-2023 | 17:19
07-10-2023 | 22:53 Dank je wel voor de samenwerking Met Art of Tea Tea you soon Brigitte van Schooten
05-10-2023 | 16:48 Heb jaren geleden als young professional of the year bij Essent ook gedoneerd. Het is een mooi initiatief.
28-09-2023 | 16:52
28-09-2023 | 11:02 Ik heb deze centjes opgehaald met de sponsorloop. Zo kunnen de zieke kindjes ook op vakantie! Dat vind ik fijn!