Als bedrijf

Wat kun jij doen als bedrijf?

Als bedrijf kun je veel betekenen voor Villa Pardoes! Je kan de Villa structureel steunen door een meerjaren samenwerking af te sluiten, lid te worden van de Villa Club of incidenteel in actie komen. Zelfstandig of bij één van de Villa Pardoes Events.

Jaarlijks organiseren er meerdere bedrijven door heel Nederland acties voor ons. Je wilt als bedrijf in actie komen, maar je weet nog niet hoe? Er zijn veel mogelijkheden!

Villa Pardoes biedt ook zakelijk acties aan. Zo kun je deelnemen aan:

- de Villa Pardoes Week; Klik hier voor meer informatie.

- het doneren van vakantiedagen. Je kan namelijk bovenwettelijke vakanturen doneren! Klik hier voor meer informatie.

- Lid worden van de Villa Club. De Villa Club is een selecte groep ondernemers die Villa Pardoes een warm hart toedraagt en financieel ondersteunt.

Maar je kan ook bijvoorbeeld een inzamelingsactie houden door middel van een salarisactie.

Medewerkers geven de werkgever dan toestemming om een deel van hun salaris te schenken aan Villa Pardoes. Werkgevers kunnen deze actie stimuleren door het ingezamelde bedrag bijvoorbeeld te verdubbelen. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden om actie te voeren.

 

Ideeën

  • Een sportactiviteit / clinic waarbij deelnemers zich laten sponsoren. Denk aan een sponsorloop, een wandeltocht, een fietstocht, een schaatstocht, een zwemwedstrijd.
  • Een benefietconcert met muzikanten, (een deel van) het entreegeld is de opbrengst. 
  • Een benefietdiner in het bedrijfsrestaurant.
  • Een diner, high tea of lunch op de locatie.
  • Een veiling van goederen en diensten met bijvoorbeeld de directeur of een bekend persoon als veilingmeester.
  • Een loterij met gesponsorde prijzen.

    

 


Ook kun je binnen je bedrijf een team samenstellen voor een extern (sport)evenemement en je laten sponsoren. Denk aan deelname aan Padellen voor Pardoes, de Golfdag of de Winterrun.