GO Adoptieweek – van collega’s voor collega’s           

GO Adoptieweek Villa Pardoes – van collega’s voor collega’s                                                              

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel (naast de Efteling) gericht op gezinnen met een ernstig ziek (klein)kind.

Kijk het filmpje van collega Frans Roeloffzen voor de ervaring van onze collega en zijn gezin.

De missie van Villa Pardoes is dat deze gezinnen met ouders, broertjes en/of zusjes (en eventueel zelfs opa en oma) een week hebben om samen herinneringen te maken en de rest even te vergeten.

Voor de adoptieweek willen we onder de medewerkers van GO geld inzamelen, waarmee we Villa Pardoes vervolgens een week kunnen adopteren zodat in totaal 12 collega's met een ernstig ziek (klein)kind hier, samen met hun gezin, een onvergetelijke week kunnen doorbrengen.

Aanmelden gezin

Als je een ernstig ziek kind hebt tussen de 4 en 12 jaar, en je bent woonachtig in Nederland, dan kun je via onderstaand online aanmeldingsformulier invullen voor een éénmalig verblijf in Villa Pardoes.

Wil je jouw gezin aanmelden? Klik hier. 

Als je niet zeker weet of jouw kind hiervoor in aanmerking komt, kijk dan vast even naar de toelatingscriteria of bel met één van de Gasten Coördinatoren van Villa Pardoes, tel 0416-387 222. 

Kijk ook eens het filmpje over Villa Pardoes dat geeft je een goede indruk van hoe een adoptieweek bij Villa Pardoes eruit ziet

 

Adoptieweek GO

Je familie en geliefden zijn het belangrijkste in je leven. Als je kind ernstig ziek is, heeft dit enorme impact op het gezin en je eigen welzijn. Daarom hebben wij besloten om Villa Pardoes voor een week te adopteren; van vrijdag 2 tm 9 juni 2023. Hierdoor kunnen we 12 GO collega's met een ernstig ziek (klein)kind de mogelijkheid bieden om met hun gezin (6 personen) een week samen te genieten en mooie herinneringen te maken.

Je (klein)kind aanmelden? Dat werkt zo! 

Stap 1 : Meld je aan via onderstaand aanmeld formulier. Vul hier de gegevens van het kind in.

                                               

 -Klik hier voor het aanmeldformulier- 

Aanmelden kan niet vanaf de DWB, dus gebruik een ander device.

 

Stap 2: Bij Villa Pardoes worden alle aanmeldingen gescreend.

Op basis van de medische selectiecriteria worden vervolgens 12 gezinnen geselecteerd die een week in juni in Villa Pardoes mogen verblijven. Deze 12 gezinnen ontvangen een persoonlijk bericht, maar ook de niet geselecteerde gezinnen ontvangen een bericht tegen die tijd. Op www.villapardoes.nl vind je meer informatie over deze bijzondere villa en de medische selectiecriteria (zie hier de site) om in aanmerking te komen voor een verblijf in Villa Pardoes. 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Villa Pardoes.

Telefoonnummer: 0416-387 222

E-mail: info@villapardoes.nl 

Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. De feestdagen worden vaak doorgebracht met familie en vrienden, gezellig samen eten en spelletjes doen. Iedereen heeft zijn eigen gevoel bij Kerst.

Binnen het assortiment van Tintelingen kunnen de medewerkers van de Belastingdienst kiezen voor een donatie voor Villa Pardoes. 

Villa Pardoes nodigt de medewerkers van de Belastingdienst uit om een aantal punten van hun kerstcadeau te schenken aan de GO Adoptieweek.  Dankzij uw kerstgift beleven gezinnen met een ernstig ziek kind een onvergetelijke vakantiebeleving bij Villa Pardoes.

Kim van Huijkelom

Klantcoördinator Breda 

E-mail: kkp.van.huijkelom@belastingdienst.nl

Mobiel: 06-55287698

Bekijk alle
02-02-2023 | 15:55
02-02-2023 | 07:10
01-02-2023 | 10:41
01-02-2023 | 10:28 Ik vind het een prachtig initiatief! Dit geeft de ouders en kinderen een mooi momentje samen.
31-01-2023 | 09:47